Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Liman Sanjaya


FBS

mapay laratan rasa, bekel nyungsi diri.

Fikmin Karya Liman Sanjaya (285 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
91. 17-05-2012 Jamparing Takdir 4 72
Petingan
626
92. 15-05-2012 Anak Bangsat 0 107
Petingan
872
93. 12-05-2012 Pedang Salam Nunggal 0 150
Petingan
1.201
94. 10-05-2012 Basisir Kidul 3 63 455
95. 06-05-2012 Purnama Di Limbangan 2 111
Petingan
997
96. 05-05-2012 Patrem 24 128
Petingan
1.073
97. 29-04-2012 Malati Di Gunung Guntur 43 125 1.059
98. 26-04-2012 Jamparing Lebah Lawang Peuting 31 83 717
99. 25-04-2012 Nu Mulang Ti Sawarga 12 137
Petingan
1.154
100. 24-04-2012 Mapag Nu Ragrag 19 59
Petingan
566
101. 24-04-2012 Sinatria 16 50 468
102. 22-04-2012 Pangeusi Impian 35 128
Petingan
991
103. 22-04-2012 Poé 12 54 455
104. 21-04-2012 Kembang Samoja 16 85 749
105. 20-04-2012 Gundam; Sajak Tepungtaun 10 30 228
106. 19-04-2012 Opat Kalima Pancer 21 110
Petingan
788
107. 19-04-2012 18 April 18 103
Petingan
855
108. 16-04-2012 Swargamaniloka, Hiji Mangsa 13 104
Petingan
912
109. 12-04-2012 Lemah Cai 0 88
Petingan
671
110. 11-04-2012 Ngan Lima 19 112 891
111. 10-04-2012 Naonnya, Néng? 23 73 689
112. 05-04-2012 Hujan Dudidam 28 98
Petingan
952
113. 04-04-2012 Ngajirim Siraru 8 60
Petingan
544
114. 04-04-2012 Hirup Ukur Sakali 33 92
Petingan
714
115. 03-04-2012 émm.. 13 66
Petingan
507
116. 02-04-2012 Katumbiri, Pikeun Manéhna 19 73
Petingan
622
117. 26-03-2012 Diajar Mikmin Kayas 22 78 631
118. 25-03-2012 Potrét 15 26 214
119. 24-03-2012 Nu Muntang 7 72
Petingan
571
120. 23-03-2012 Béja Ti Nu Owah 12 92
Petingan
729