Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Liman Sanjaya


FBS

mapay laratan rasa, bekel nyungsi diri.

Fikmin Karya Liman Sanjaya (285 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 22-06-2012 Hiji Mangsa Di Vérona 0 128 1.033
62. 22-06-2012 Hiji Tepas, Pasosoré 0 110
Petingan
892
63. 21-06-2012 Jarah 0 71 571
64. 19-06-2012 Lalakon Monitor 0 55 487
65. 19-06-2012 Parahu Teu Anggeus 0 116 973
66. 18-06-2012 Teungteuingeun 0 34 289
67. 18-06-2012 Nu Mulang Ti Langit 0 129 1.075
68. 17-06-2012 Takdir Di Pucuk Munara 0 115
Petingan
921
69. 16-06-2012 Hayang Nganjang 0 63
Petingan
534
70. 11-06-2012 Euweuh Bédana 0 61 507
71. 10-06-2012 Pangalamanan Ahéng 0 126
Petingan
957
72. 09-06-2012 Kasurupan Mang Liman 0 126
Petingan
1.022
73. 08-06-2012 Kamelang Séwang-séwangan 0 92
Petingan
782
74. 08-06-2012 Paguneman 0 98
Petingan
889
75. 05-06-2012 Salapan Puluh Salapan 0 62 516
76. 05-06-2012 Jamparing Cupid 0 50 433
77. 05-06-2012 Samagaha Jeung Anak Ucing 0 52 467
78. 01-06-2012 Cimata Banondari 0 81 713
79. 31-05-2012 Ban Hideung 0 78 647
80. 30-05-2012 Hujan Sarta Tarawangsa 0 82 682
81. 28-05-2012 Solat 0 92 768
82. 26-05-2012 Nyawa Sarta Palangka Sriman Sriwacana 0 104 867
83. 25-05-2012 Moksa Pandawa Lima 0 127
Petingan
1.132
84. 23-05-2012 Hiji Lalaki Jeung Seuseukeut Bulan 0 63 523
85. 22-05-2012 Seungit Nu Langgeng 0 102
Petingan
858
86. 22-05-2012 Seungit Nu Langgeng 0 100 839
87. 21-05-2012 Dumareuda 4 94 869
88. 20-05-2012 Sisifus 20 48 477
89. 19-05-2012 Sajak Hiji Pébruari 13 82 602
90. 17-05-2012 Situ Cisanti 16 119
Petingan
938