Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Liman Sanjaya


FBS

mapay laratan rasa, bekel nyungsi diri.

Fikmin Karya Liman Sanjaya (285 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 28-09-2012 Mang Liman Gélo 0 130 1.079
32. 25-09-2012 Cimata Ambu 0 75
Petingan
624
33. 20-09-2012 Papagon Rama 0 90
Petingan
645
34. 19-09-2012 Samangsa Méga Dihuru Layung 0 91
Petingan
745
35. 16-09-2012 Tepung Deui 0 150
Petingan
1.145
36. 16-09-2012 Warna Solendang 0 105
Petingan
905
37. 11-09-2012 Ngeunaan Manéhna Ayeuna 0 72 552
38. 07-09-2012 Arak Karahayuan 0 71
Petingan
608
39. 05-09-2012 Turun Ka Kawah Hiyang 0 110
Petingan
854
40. 03-09-2012 Tatahar Alam 0 127
Petingan
970
41. 02-09-2012 Jalan Ka Sajabaning Langit 0 139
Petingan
1.185
42. 31-08-2012 Nu Anyar Hudang 0 64
Petingan
549
43. 30-08-2012 Tumbal Kahirupan 0 99
Petingan
776
44. 28-08-2012 Nu Nalangan Ceurik 0 55
Petingan
427
45. 28-08-2012 Bangké Anjing 0 64 553
46. 26-08-2012 Kantengan Kanyaah 0 84
Petingan
660
47. 24-08-2012 Nu Kaleungitan 0 63
Petingan
485
48. 24-08-2012 Poé Lebaran Di Pajaratan 0 117
Petingan
960
49. 14-08-2012 Wayah 0 99
Petingan
727
50. 12-08-2012 Darajat Kamanusaan 0 60
Petingan
479
51. 11-08-2012 Panglawungan 0 112
Petingan
978
52. 09-08-2012 Nu Diajar Maca 0 111
Petingan
877
53. 29-07-2012 Paguneman 0 57
Petingan
527
54. 28-07-2012 Tatu Nu Jadi Ciri 0 90
Petingan
748
55. 28-07-2012 Nyaksian Nu Kaleungitan 0 69
Petingan
541
56. 16-07-2012 Sahandapeun Langit Nu Sarua 0 104
Petingan
846
57. 04-07-2012 Su'udon 0 63 573
58. 03-07-2012 Kanyaah Indung 1 0 110 940
59. 27-06-2012 Sono Ceurik 0 96
Petingan
796
60. 25-06-2012 Takdir Pagéto 0 85
Petingan
670