Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Liman Sanjaya


FBS

mapay laratan rasa, bekel nyungsi diri.

Fikmin Karya Liman Sanjaya (285 Naskah)


1...78910<<<
No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
271. 19-10-2011 Sms 0 34 240
272. 19-10-2011 Ngeunteung 0 27 183
273. 19-10-2011 Baruang 10 47 321
274. 02-10-2011 Siduru 0 18 131
275. 02-10-2011 Raheut Haté 0 18 117
276. 02-10-2011 Halimun 0 13 97
277. 02-10-2011 Buronan 1 26 180
278. 29-09-2011 Nulis 0 18 131
279. 29-09-2011 Hayam 6 29 208
280. 29-09-2011 Leuwi 0 29 225
281. 28-09-2011 Bulan 3 38 277
282. 28-09-2011 Kalangkang 2 21 148
283. 28-09-2011 Nyiar Gusti 0 55 429
284. 28-09-2011 Eusi Haté 0 51 392
285. 27-09-2011 Rahuh 7 19 133