Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Rinto Variasirias


FBS

Urang kampung bau lisung ngiring ilubiung ka para linuhung

Fikmin Karya Rinto Variasirias (117 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
91. 12-02-2012 Tilu Kali 8 71 482
92. 12-02-2012 Nu Nguyung Di Sisi Layung 6 102 729
93. 11-02-2012 Balik 8 172 1.272
94. 10-02-2012 Sasakala Rri Bandung 3 161 1.130
95. 09-02-2012 Duruk 0 88 697
96. 08-02-2012 Sajak Munggaran 7 143 1.017
97. 06-02-2012 Nu Ajal Dipapag Angin 4 166 1.122
98. 03-02-2012 Nu Geulis Ngaheureuyan 11 76 579
99. 02-02-2012 Dongeng Cempor 4 143 994
100. 31-01-2012 Batik Fikmin 10 65 430
101. 30-01-2012 Salah Kamar 0 104 612
102. 27-01-2012 Raja Nyumput 2 83 589
103. 27-01-2012 Layung Dina Sagelas Cikopi 2 70 516
104. 27-01-2012 Pilihan Hirup 0 62 450
105. 26-01-2012 Ulin Iblis 5 58 427
106. 24-01-2012 Cagar Rasa 2 60 442
107. 24-01-2012 Pegat Duriat 0 46 337
108. 22-01-2012 "sol Spatu" 11 125 827
109. 18-01-2012 Dukun Jumhur 12 79 518
110. 16-01-2012 Catur 17 137 810
111. 12-01-2012 Panyakit Teu Bisa Seuri 4 112 755
112. 11-01-2012 Teu Bisa Maca 0 156 927
113. 07-01-2012 Buronan 3 74 525
114. 05-01-2012 Lain Jodo 0 85 597
115. 31-12-2011 Nasib Jalma 0 157 1.026
116. 30-12-2011 Menjait Jemuran Ii 0 108 623
117. 30-12-2011 Menjait Jemuran 8 110 657