Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Rinto Variasirias


FBS

Urang kampung bau lisung ngiring ilubiung ka para linuhung

Fikmin Karya Rinto Variasirias (117 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 27-04-2013 Tonggéng 0 88 593
62. 11-03-2013 Meuncit Hayam 0 109
Petingan
810
63. 02-03-2013 Monyét Kasép 0 80 593
64. 02-03-2013 Skenario Kuring 0 92 667
65. 01-03-2013 Titisan Getih 0 123 882
66. 01-03-2013 Budak Pinter 0 99 664
67. 26-02-2013 Dunungan Kuring Salingkuh 0 183 1.238
68. 02-01-2013 Joko Tarub 5 126 847
69. 29-12-2012 Bapa 2 144 998
70. 29-12-2012 Ngabongohan 6 156 1.010
71. 25-09-2012 Dina Poek 0 77 515
72. 28-07-2012 Pacul 0 86 613
73. 24-05-2012 Kuring Warti 0 153 1.065
74. 23-05-2012 Kembang Tiiran 0 183
Petingan
1.246
75. 17-05-2012 S A T G A S 0 145 1.046
76. 16-05-2012 Bantal Baseuh Balas Karagragan Cimata 0 77 548
77. 14-05-2012 Nagri Konéng 0 74 520
78. 12-05-2012 Kolot Pengertian 0 73 545
79. 11-05-2012 Sungging Prabangkara 0 94 672
80. 09-05-2012 Ka Zamanan 3 65 442
81. 08-05-2012 Jam Dingding 5 86 592
82. 27-04-2012 Tukang Baso 11 96 701
83. 20-04-2012 Meuntas Janari 0 108 749
84. 24-03-2012 Kuring Laras Pelog 0 51 357
85. 23-03-2012 Ngagolér 3 73 543
86. 20-02-2012 Lalajo Tivi 6 105 706
87. 15-02-2012 Obrolan Jeung Gatotgaca 0 97 651
88. 15-02-2012 Tos Jam Tilu 0 107 717
89. 13-02-2012 Rucuk Ringkang 3 58 398
90. 12-02-2012 Aksara Meulah Dirina 9 65 470