Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Rinto Variasirias


FBS

Urang kampung bau lisung ngiring ilubiung ka para linuhung

Fikmin Karya Rinto Variasirias (117 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 28-10-2013 Si Kabayan Boga Budak 0 143 1.091
32. 27-10-2013 Asih Ukur Sisilih 0 133 1.050
33. 26-10-2013 Si Kabayan Jeung Cangkang Kopi 0 128 971
34. 25-10-2013 Hileud 0 140 1.073
35. 24-10-2013 Nini Unti 0 109 755
36. 23-10-2013 Kaduhung 0 113 871
37. 01-09-2013 Si Kabayan Ngabagi Waris 0 130 994
38. 27-08-2013 Tunggu Manuk 0 130 998
39. 15-08-2013 Ukur Bisa Jadi Momonyétan 0 147 1.151
40. 13-08-2013 Yani, Ieu Akang…! 0 135 1.023
41. 11-08-2013 Tobatna Tukang Rahul 0 153 1.049
42. 05-08-2013 Hudang Janari 0 85 651
43. 02-08-2013 Peda 0 167 1.238
44. 30-07-2013 Manggih Ideu 0 161 1.207
45. 24-07-2013 Fantasi 0 140 1.039
46. 18-07-2013 Télgombél 0 79 558
47. 17-07-2013 Khusyu 0 32 315
48. 15-07-2013 Dongéng Ujang Jeung Buah 0 91 634
49. 12-06-2013 Si Kabayan Di Hakan Buaya 0 92 652
50. 11-06-2013 Maca Fikmin Godi Suwarna 0 83 631
51. 09-06-2013 Sunan Asuro 0 160 1.064
52. 08-06-2013 Tanda Cinta Maimunah Binti Al Haritsah 0 141 972
53. 05-06-2013 Sinétron 0 178
Petingan
1.280
54. 04-06-2013 Bi Anih 0 97 709
55. 02-06-2013 Carita Tina Sésa Layung 0 72 550
56. 26-05-2013 Awét 0 181 1.276
57. 25-05-2013 Patutur-tutur 0 108 756
58. 23-05-2013 Térong Térong 0 157 1.051
59. 22-05-2013 Naha Jiga Tangkal Nu Tadi? 0 158
Petingan
1.083
60. 21-05-2013 Dibéntar Gelap 0 124 861