Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Nining Sariningsih


FBS

Lahir di Garut, 17 September 1980. Ayeuna ngumbara di Ciamis.

Fikmin Karya Nining Sariningsih (77 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 12-01-2013 Hapa 22 133 999
62. 11-01-2013 Budak Botol 0 85 656
63. 10-01-2013 Kapandeurian 17 57 446
64. 10-01-2013 Béakeun Waktu 26 74 634
65. 09-01-2013 Dumay 6 147 1.103
66. 07-01-2013 Sarua Payu 3 131 920
67. 03-01-2013 Hiji Ngaran 0 79 700
68. 29-12-2012 Maca Sajak (revisi) 1 142 1.079
69. 29-12-2012 Maca Sajak 0 142 1.074
70. 28-12-2012 Boboléh 13 145 1.103
71. 26-12-2012 Léter Bé 43 120 880
72. 25-12-2012 Kaleungitan 13 147 1.055
73. 24-12-2012 Nu Katungkulkeun 21 145 1.121
74. 22-12-2012 Lain Kaluar Ti Beulah Batu 0 144 1.080
75. 19-12-2012 Sapatu Getih 1 142 1.089
76. 17-12-2012 Gerentes Nu Béda 6 133 909
77. 14-12-2012 Ngawani-wani 26 124 830