Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Wangsa Susena


FBS

Sadidinten janten Guru di MTs. Negeri Compreng Subang

Fikmin Karya Wangsa Susena (56 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 09-10-2011 Pikun 2 103 681
32. 05-10-2011 Teu Sudi 4 82 624
33. 04-10-2011 Jihad Akbar 4 107 651
34. 03-10-2011 Panasaran 0 49 304
35. 02-10-2011 Duh Gusti ! 0 131 904
36. 01-10-2011 Emaaa ! 0 81 542
37. 30-09-2011 Bingung 8 15 89
38. 28-09-2011 Kainggis 2 131 866
39. 27-09-2011 Teu Cageur 0 57 344
40. 27-09-2011 Panasaran 2 56 378
41. 27-09-2011 Tong Wani-wani 15 153 990
42. 26-09-2011 Ngeunah Baheula 4 70 412
43. 26-09-2011 Bareuh 2 26 170
44. 26-09-2011 Wakca Balaka 2 87 582
45. 25-09-2011 Ku Gunting 2 74 523
46. 25-09-2011 Haturnuhun Pisan 2 106 711
47. 25-09-2011 Wayahna 2 52 356
48. 24-09-2011 Carita 9 47 305
49. 24-09-2011 Beantara 0 67 468
50. 24-09-2011 Titip 2 27 155
51. 23-09-2011 Bingung 1 96 680
52. 23-09-2011 Boeh 0 30 185
53. 22-09-2011 Paruntahan 1 44 295
54. 22-09-2011 Sajadah 10 54 353
55. 22-09-2011 Kekesed 11 54 310
56. 21-09-2011 Piraku 0 59 352