Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Yadi Fathur


FBS

Ngawitan Medalkeun fikmin ping 24 Séptémber 2011, tabuh 19:55:37

Fikmin Karya Yadi Fathur (84 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 13-10-2011 Kabar 0 124 807
62. 11-10-2011 Fikmin 2 9 105
63. 11-10-2011 Mang Adun 0 117 818
64. 10-10-2011 Ema 6 85 583
65. 10-10-2011 Hutang 2 190 1.363
66. 09-10-2011 " Heuheuheuh Hihihihiiiihh Hahahahahahahahahah" 13 74 563
67. 08-10-2011 Nganjang 11 95 607
68. 08-10-2011 Geunjleung 4 143 1.027
69. 07-10-2011 Ngaliwet 14 132 841
70. 07-10-2011 Kusi-kusi 10 40 269
71. 06-10-2011 Ka Jakarta 3 140 949
72. 06-10-2011 Di Sasak Rajamandala 0 78 522
73. 05-10-2011 Balanja 1 113 778
74. 04-10-2011 Getih 10 98 696
75. 03-10-2011 Kacaletot Nyarekan Budak 0 29 194
76. 03-10-2011 Fikmin 4 61 418
77. 02-10-2011 Salah Paham 0 38 256
78. 01-10-2011 Hate 3 86 623
79. 29-09-2011 € 4 37 245
80. 28-09-2011 Suykur Jeung Istighfar 10 51 315
81. 27-09-2011 Pasien 0 106 749
82. 27-09-2011 Ban Serp 0 70 443
83. 26-09-2011 Kloset 0 54 365
84. 24-09-2011 Potret Sakola 3 46 334