Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Yadi Fathur


FBS

Ngawitan Medalkeun fikmin ping 24 Séptémber 2011, tabuh 19:55:37

Fikmin Karya Yadi Fathur (84 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 23-02-2012 M A Y I T 2 96 749
32. 13-02-2012 Usum Hujan 6 26 177
33. 12-02-2012 Fikmin 2 97
Petingan
716
34. 02-02-2012 Nganteur 4 100
Petingan
663
35. 26-12-2011 Ide 6 79 552
36. 10-12-2011 Pasien 8 96 686
37. 08-12-2011 Mayar 6 47 312
38. 06-12-2011 Kumaha Uing 0 66 457
39. 02-12-2011 Oedy Van Holand 2 101 704
40. 30-11-2011 Pamenta 5 34 225
41. 26-11-2011 Uwa Goréng Adat 6 97 688
42. 23-11-2011 Ngontrog 8 98 772
43. 21-11-2011 Bunuh Diri 0 27 211
44. 20-11-2011 Ngagugat 10 76 597
45. 14-11-2011 J A G A 2 106 712
46. 13-11-2011 Fikmin 8 21 153
47. 13-11-2011 B I N G U N G 22 4 27
48. 12-11-2011 R A J A 0 108 758
49. 09-11-2011 Surabi 5 57 367
50. 06-11-2011 Kalangsu 18 145 1.092
51. 05-11-2011 Sijabrig 10 30 204
52. 04-11-2011 Lain Kiayi Lain Ajengan 0 16 119
53. 29-10-2011 Gebeg 5 70 484
54. 23-10-2011 Tunggara 12 38 287
55. 22-10-2011 Wayuh 7 59 384
56. 20-10-2011 Ngawangkong 8 27 182
57. 20-10-2011 Palestina 2 9 64
58. 18-10-2011 Werit 6 117 801
59. 16-10-2011 Poto Sakola Dina Fiksimini 4 160 1.137
60. 14-10-2011 Reuni Aden, Oleh, Darman 18 150 997