Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Taufik Hidayat


FBS

Lahir di Ciamis. Hirup di Banjar. Jadi serdadu Jepun nu teu libur-libur. Resep maca Hal-Hal ngeunaan sastra, nyobaan tulas-tulis najan jauh tina kaalus.

Fikmin Karya Taufik Hidayat (17 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 21-01-2013 Nu Ngajait 11 120 809
2. 12-08-2012 Teu Laksana Ied 0 134
Petingan
929
3. 29-07-2012 Nu Ngajejegkeun 0 125 908
4. 12-07-2012 Ucing 7 90 646
5. 09-07-2012 Gp Kawali-panumbangan 13 158
Petingan
1.133
6. 16-05-2012 Saur Pesbuk Papah 0 149 1.106
7. 16-03-2012 Kapaur 3 127 879
8. 28-02-2012 Teu Hayang 7 167 1.131
9. 21-02-2012 Abu-abu 0 149 1.074
10. 21-02-2012 Abu-abu 1 149 1.074
11. 11-02-2012 Mahoni Jeung Poster 8 89
Petingan
666
12. 05-02-2012 Menit 76 4 113 792
13. 31-01-2012 Debt Collector 5 140 986
14. 26-01-2012 Gerentes Dewan 0 59 374
15. 18-01-2012 Ciung Wanara 5 34 239
16. 18-01-2012 Lain Parawan 24 136 956
17. 15-01-2012 Roro Motah 3 100 681