Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Neni Yuhaenah


FBS

Sadidinten ngasuh barudak di sakola (ngawulang di SMPN 2 Situraja, Sumedang) ngarangkep janten ibu rumah tangga. Duka kumaha, ka FBS ujug-ujug resep baé.

Fikmin Karya Neni Yuhaenah (100 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 17-12-2014 Ruruhit 0 134 1.164
32. 14-12-2014 Balitungan 0 96 905
33. 09-12-2014 Engkang 0 135 1.081
34. 02-12-2014 Leuir 0 133 1.171
35. 29-11-2014 Poe Panungtung 0 146 1.305
36. 26-11-2014 Gerentes 0 140 1.139
37. 21-11-2014 Lain Implengan 0 133 1.007
38. 20-11-2014 Puputon 0 121 1.009
39. 17-11-2014 Samagaha 0 123 1.024
40. 14-11-2014 Totondén 0 147 1.180
41. 11-11-2014 Dunya Anyar 0 128 1.047
42. 08-11-2014 Sunnah Nabi 0 123 993
43. 04-11-2014 Pangaresep 0 137 1.190
44. 31-10-2014 Hidayah 0 136 1.110
45. 27-10-2014 Tresna Rerencepan 0 146 1.239
46. 22-10-2014 Cilaka 0 147 1.118
47. 17-10-2014 Rinda 0 145 1.087
48. 15-10-2014 Lieur 0 148 1.075
49. 07-10-2014 Inbok 0 147 1.094
50. 03-10-2014 Lebaran Haji 0 149 1.135
51. 01-10-2014 Katalimeng 0 109 880
52. 29-09-2014 Rinda Jeung RÉndi 0 121 1.051
53. 24-09-2014 Galonggeng 0 140 1.199
54. 19-09-2014 Kantong Hate 0 137 1.111
55. 14-09-2014 Harta Karun 0 130 1.081
56. 09-09-2014 Pa Alit 0 146 1.229
57. 03-09-2014 Tunggara 0 95 850
58. 31-08-2014 Reuni 0 145 1.052
59. 27-08-2014 Ceuceub 0 149 1.249
60. 23-08-2014 Tato 0 149 1.162