Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Yetti War


FBS

Padamelan : 1. Pensiunan
2. Wirausaha

Fikmin Karya Yetti War (170 Naskah)


1...3456<<<
No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
151. 30-12-2011 fikmin # kapiasem # 0 188 1.137
152. 30-12-2011 fikmin # kanyaah # 2 40 235
153. 30-12-2011 fikmin # Sora HP isuk-isuk # 4 55 358
154. 30-12-2011 fikmin # Bral # 0 49 306
155. 29-12-2011 fikmin # nu sarono # 6 29 156
156. 29-12-2011 fikmin # Tutut # 15 111 679
157. 24-12-2011 fikmin # janari # 4 81 505
158. 22-12-2011 fikmin # leungit # 8 18 92
159. 22-12-2011 fikmin # sms # 6 122 724
160. 21-12-2011 fikmin # Lapur # 4 33 195
161. 20-12-2011 fikmin # Hariring # 9 54 316
162. 17-12-2011 fikmin # pondok pisan # 14 9 50
163. 16-12-2011 fikmin # Harewos Subuh # 4 43 307
164. 15-12-2011 fikmin # Diajar Nguseup # 8 51 294
165. 15-12-2011 fikmin # Beu # 5 30 191
166. 15-12-2011 fikmin # Baheula jeung Ayeuna # 6 51 321
167. 15-12-2011 fikmin # sedih # 0 40 235
168. 14-12-2011 fikmin # Limaan # 18 24 136
169. 14-12-2011 Fikmin # Rehe # 5 47 290
170. 14-12-2011 fikmin # beja # 17 34 212