Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Yetti War


FBS

Padamelan : 1. Pensiunan
2. Wirausaha

Fikmin Karya Yetti War (170 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 21-05-2012 Nu Nyaah 18 46 295
62. 14-05-2012 Kapeurih 0 217 1.397
63. 12-05-2012 Nu Galuntreng 0 128 760
64. 12-05-2012 Nu Ngetren 0 108 664
65. 12-05-2012 Nu Hayang Nginum 0 90 555
66. 09-05-2012 Deudeuh 3 42 259
67. 07-05-2012 Nu Pacantel 2 24 195
68. 07-05-2012 Kahariwang 0 28 181
69. 02-05-2012 Nurgas 8 112 698
70. 27-04-2012 Sireum 0 73 475
71. 27-04-2012 Raja Wisuna 8 26 191
72. 17-04-2012 Faktor U 0 127 793
73. 17-04-2012 Pondok Jodo 17 119 671
74. 16-04-2012 Nu Ambek 5 115 638
75. 16-04-2012 Ngabuntut Bangkong 3 63 399
76. 14-04-2012 Lalakon 1 143 944
77. 06-04-2012 Jauh Tina Sangkaan 16 142 932
78. 06-04-2012 Ambon Sorangan 15 118 786
79. 05-04-2012 Diajar Pidato 0 82 558
80. 30-03-2012 Teuteup Jero 2 37 229
81. 28-03-2012 Semu 8 155 966
82. 28-03-2012 Demo Bbm 6 147 909
83. 28-03-2012 Iindung Bapaan 9 186 1.148
84. 28-03-2012 Mamanis 12 52 337
85. 26-03-2012 Huripna Hirup 9 69 422
86. 26-03-2012 Bral 1 58 386
87. 24-03-2012 Nyileuk 8 50 337
88. 22-03-2012 Sora Peuting-peuting 2 97 643
89. 21-03-2012 Sajak Kabungah 6 138 869
90. 20-03-2012 Pikayungyuneun 0 206 1.244