Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Yetti War


FBS

Padamelan : 1. Pensiunan
2. Wirausaha

Fikmin Karya Yetti War (170 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 10-10-2012 Sajuta 0 89 608
32. 11-09-2012 Beda 0 37 239
33. 06-09-2012 Sajorelat 0 42 269
34. 05-09-2012 Kahariwang 0 35 236
35. 05-07-2012 Nu Nyumput-nyumput 0 69 388
36. 02-07-2012 Waktu 0 84 505
37. 02-07-2012 Cai Asih 0 134 857
38. 25-06-2012 Kaasih 0 21 148
39. 16-06-2012 Carita Isuk-isuk 0 37 244
40. 12-06-2012 Nu Pohara 0 66 489
41. 11-06-2012 Baluas 0 75 493
42. 11-06-2012 Kahirupan 0 152 984
43. 11-06-2012 Seuseuitan 0 116 706
44. 05-06-2012 Nu Digolerkeun 0 63 419
45. 05-06-2012 Cai Katresna 0 144 984
46. 05-06-2012 Nu Jail 0 100 647
47. 05-06-2012 Si Bungsu 0 92 612
48. 04-06-2012 Incu 0 132 860
49. 31-05-2012 Dahar Nikmat 0 171 1.047
50. 31-05-2012 Ujub 0 71 430
51. 30-05-2012 Rasa Nu Geus Leungit 0 86 545
52. 29-05-2012 Gogoleran 0 46 277
53. 29-05-2012 Sono 0 155 966
54. 28-05-2012 Sisi Ciwulan 0 84 543
55. 28-05-2012 Nu Pateuteup 0 51 344
56. 27-05-2012 Gara2 Pesbukan 0 224 1.308
57. 25-05-2012 Nu Kanyeyerian 0 94 573
58. 24-05-2012 Tibelat 0 94 618
59. 23-05-2012 Nu Ditinggalkeun 0 129 759
60. 22-05-2012 Nu Baraeud 0 45 288