Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Nasrul Jatnika


FBS

Isy Azizan Au mut Syahidan..manfaat ka balarea

Fikmin Karya Nasrul Jatnika (414 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
91. 15-06-2013 Hareupeun Anjeun 0 149 1.187
92. 14-06-2013 Haw 0 144
Petingan
1.166
93. 13-06-2013 Sieun Duaan 0 150 1.232
94. 12-06-2013 Lembur Dangdut 0 150 1.288
95. 11-06-2013 Basa Anjeun Néangan Kuring 0 150 1.144
96. 10-06-2013 Jelema Juarana! 0 146 1.291
97. 09-06-2013 Mulang Kana Fitrah 0 150
Petingan
1.130
98. 07-06-2013 Nitip Buntut Dina Simpé 0 144 1.067
99. 06-06-2013 Pamilik Dua Haté 0 148 1.294
100. 05-06-2013 Kulawarga Haji Murad 0 161 1.482
101. 04-06-2013 Préman Pasar Gaplok 0 151 1.444
102. 03-06-2013 Cinta Nu Matak Ramé 0 150 1.169
103. 02-06-2013 Dina Liliuh Cinta 0 152
Petingan
1.272
104. 31-05-2013 Agama Maung 0 107 829
105. 30-05-2013 Hirup Jeung Runtah 0 149 1.092
106. 29-05-2013 Néang Kolényay Anjeun, D! 0 149
Petingan
1.195
107. 25-05-2013 Naratas Jalan Kasono 0 148
Petingan
1.218
108. 23-05-2013 Dina Tungtung Tanduk 0 150
Petingan
1.197
109. 22-05-2013 Nipu Dunya 0 146 1.541
110. 21-05-2013 Silicarékan 0 139 1.144
111. 20-05-2013 Deux La Mechina 0 150
Petingan
1.237
112. 17-05-2013 Ngajul Bulan Ku Rok Mini 0 154 1.196
113. 16-05-2013 Middlebaré Akteu 0 150
Petingan
1.240
114. 15-05-2013 Bapa Ageung Jeung Hulu Peda 0 150 1.137
115. 13-05-2013 Ngadu Jangkrik 0 148
Petingan
1.152
116. 11-05-2013 Miara Cinta 0 142 1.073
117. 10-05-2013 Moro Mulang 0 140 1.191
118. 08-05-2013 Lamun Cinta Kudu Milih 0 150 1.197
119. 06-05-2013 Kampanyeu Langgeng 0 147
Petingan
1.132
120. 05-05-2013 Mérésan Buku 0 152
Petingan
1.300