Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Nasrul Jatnika


FBS

Isy Azizan Au mut Syahidan..manfaat ka balarea

Fikmin Karya Nasrul Jatnika (414 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 04-08-2013 Wayang Ajul 0 145 997
62. 01-08-2013 Hayang Nulungan Anjing 0 150 1.051
63. 31-07-2013 Formula 1 0 100 822
64. 30-07-2013 Tresna Dina Térra Incognito 0 150 1.199
65. 28-07-2013 Umur Équivalén 0 57 531
66. 26-07-2013 Stakato Puasa 0 136 1.064
67. 25-07-2013 Rajah Opat Padalisan 0 142 982
68. 24-07-2013 Peperenian Tresna 0 149
Petingan
1.196
69. 22-07-2013 Sela-sela Lakon Sri Mantuk 0 152 1.235
70. 21-07-2013 Rampasan Si Ulun 0 147 1.039
71. 20-07-2013 Nyoco Si Onta 0 149 1.276
72. 19-07-2013 Néang Kalangkang Burang 0 151 1.286
73. 18-07-2013 Néangan Kokocoran 0 146 1.236
74. 15-07-2013 Tarawéhan, Ngaput Jeung Kérék 0 148 1.116
75. 10-07-2013 Musieum Kubahan 0 150 1.148
76. 08-07-2013 Tarhib Ramadhan 2 0 151 1.249
77. 07-07-2013 Katempuhan Beus 0 142 1.162
78. 06-07-2013 Binarung Bodas 0 151 1.201
79. 05-07-2013 Sulaéman Abad 21 0 149 1.124
80. 04-07-2013 Dedemit Sang Déwi 0 150 1.194
81. 02-07-2013 Lés Miséribles Oédipus Compléx 0 149 1.305
82. 01-07-2013 Neuleuman Dasar Sagara 0 149 1.226
83. 29-06-2013 Kapincut Buntut 0 144 1.238
84. 28-06-2013 Bungkiang 0 147 1.111
85. 27-06-2013 Cangkurileung Jeung Caladi 0 145 1.130
86. 26-06-2013 Cinta Sagelas Susu 0 149
Petingan
1.200
87. 25-06-2013 Dilegleg Maung 0 150 1.115
88. 24-06-2013 Nagri Paéh Kareuwas 0 149 1.076
89. 17-06-2013 Ngawur Kasintu 0 143
Petingan
1.123
90. 16-06-2013 Saha Kuring? 0 149 1.083