Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Nasrul Jatnika


FBS

Isy Azizan Au mut Syahidan..manfaat ka balarea

Fikmin Karya Nasrul Jatnika (414 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 25-05-2014 Sang Pangawasa Cash Flow 0 149
Petingan
1.064
32. 23-05-2014 Nu Tinggaleun 0 118 1.011
33. 06-05-2014 Dihiji Wanci 0 149
Petingan
1.171
34. 05-05-2014 Tresna Tilu Warna 0 149 1.133
35. 04-05-2014 Jurig Duit 0 150
Petingan
1.264
36. 03-05-2014 Duit Jurig 0 148
Petingan
1.297
37. 02-05-2014 Asih Cimata 0 136
Petingan
1.012
38. 01-05-2014 Dina Séngsérang Tresna 0 151
Petingan
1.202
39. 28-04-2014 Meunang Gumelar Indung 0 152 1.280
40. 18-04-2014 Gupernur Burisrawa 0 149 1.180
41. 17-04-2014 Meulah Diri 0 148 1.264
42. 16-04-2014 Sangkuriang Silung 0 141 1.107
43. 03-04-2014 Megat Roh Dina Pangkur Nyawa 0 148 1.182
44. 28-03-2014 Juragan Kompanyeu 0 140 1.043
45. 27-03-2014 Ngeprukkeun Dolar 0 144 1.176
46. 23-03-2014 Tukangeun Baliho 0 148 1.091
47. 21-03-2014 Noong Peteng 0 149 1.073
48. 11-03-2014 Nutuhan Emas 3 (pangantén Langit) 0 143 1.060
49. 06-03-2014 Nutuhan Emas 2 (iz Jeung Nil) 0 149 1.121
50. 28-02-2014 Nutuhan Emas 0 150 1.141
51. 25-02-2014 Pilihan 0 127 1.019
52. 12-02-2014 Tulah 0 149 1.236
53. 11-02-2014 Kotak Kotak…!! 0 146 1.189
54. 14-01-2014 Natalan 0 94 688
55. 19-12-2013 Madungdung Napsu 0 154
Petingan
1.208
56. 09-11-2013 Dinasti Denawa 4 0 146 1.189
57. 07-11-2013 Dunya Quantum Cassanova 0 141
Petingan
1.156
58. 02-11-2013 Dinasti Denawa 3 0 150 1.113
59. 13-08-2013 Sundagalia 0 150 1.087
60. 09-08-2013 Lebaran Obat 0 145 1.079