Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Nasrul Jatnika


FBS

Isy Azizan Au mut Syahidan..manfaat ka balarea

Fikmin Karya Nasrul Jatnika (414 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
361. 11-06-2012 Dzikrul Maot... 0 140 971
362. 11-06-2012 Dzikrul Maot... 0 148
Petingan
977
363. 08-06-2012 Hareupeun Sagara.. 0 113
Petingan
843
364. 08-06-2012 Ngalawan.. 0 87
Petingan
605
365. 05-06-2012 Patepung Lawung.. 0 136
Petingan
944
366. 04-06-2012 Ngalong... 0 119 853
367. 02-06-2012 Utak Utek 0 133
Petingan
957
368. 31-05-2012 Bulao... 0 171
Petingan
1.230
369. 31-05-2012 Bulao 0 235
Petingan
1.604
370. 30-05-2012 Paciwit-ciwit Sanes Lutung 0 155 1.093
371. 29-05-2012 Maung Kajajaden 0 111 834
372. 28-05-2012 Salah Nalapung 0 102 750
373. 27-05-2012 Lamun Bisa Milih.. 0 110 819
374. 25-05-2012 Ngajamparing Langit 0 98 701
375. 17-05-2012 Saresehan Para Syetan 35 217 1.453
376. 13-05-2012 Tukang Colok.. 0 122 844
377. 12-05-2012 Keur Dipenjara... 0 145 952
378. 12-05-2012 Neangan Imah.. 0 122 832
379. 12-05-2012 Beungeut Saha..??? 0 101 678
380. 12-05-2012 Beungeut Saha..??? 0 121 817
381. 10-05-2012 Lain Dasi 5 103 712
382. 10-05-2012 Ical Galeuh Barang Pageuh 2 27 171
383. 05-05-2012 Dinasti Denawa.. 19 151 991
384. 04-05-2012 Lain Ngimpi.. 2 89 610
385. 04-05-2012 Pa Haji... 5 98 689
386. 04-05-2012 Bupati Watangan.. 10 70 488
387. 23-04-2012 Babakan Cinta... 4 151 953
388. 21-04-2012 Kartini Milenium... 17 119 752
389. 19-04-2012 Paninggaran Koruptor 7 148 1.002
390. 18-04-2012 Asal Luas.... 17 107 762