Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Nasrul Jatnika


FBS

Isy Azizan Au mut Syahidan..manfaat ka balarea

Fikmin Karya Nasrul Jatnika (414 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
331. 17-08-2012 Ngarecah 0 90
Petingan
639
332. 17-08-2012 Kajeun Kumaha, Merdeka 0 92
Petingan
838
333. 16-08-2012 Buku Apa 0 150
Petingan
1.042
334. 15-08-2012 Kokotoran 0 167
Petingan
1.233
335. 10-08-2012 Itikaf Taunan 0 142
Petingan
920
336. 08-08-2012 Saum Kaheman 0 144
Petingan
1.010
337. 03-08-2012 Jamaah Gapleh 0 99
Petingan
704
338. 29-07-2012 Batu Kulawu 0 151
Petingan
1.140
339. 28-07-2012 Teu Kaharti 0 144 958
340. 28-07-2012 Masjid Anak Ucing 0 159
Petingan
1.054
341. 25-07-2012 Lain Gosip 0 69 441
342. 25-07-2012 Kotak Sora Handaruan 0 134
Petingan
957
343. 23-07-2012 Balik Perang 0 126 821
344. 17-07-2012 Tarhib Ramadhan 0 141
Petingan
1.005
345. 12-07-2012 Nu Paeh Di Jalan 10 96 592
346. 09-07-2012 Humarurung 10 88 600
347. 07-07-2012 Tarung 9 117 860
348. 05-07-2012 Nuturkeun Liang Cocopet 28 169 1.173
349. 03-07-2012 Ngaleupas Rumah Tangga 6 197 1.328
350. 02-07-2012 Katundung Indung Katulah Bapa 0 191 1.410
351. 02-07-2012 Nyalindung Ka Pati 0 171 1.174
352. 29-06-2012 Pasanggiri Vampir 0 140
Petingan
999
353. 28-06-2012 Phitecantropus Moneycentris 0 110 705
354. 26-06-2012 Harudung Kaca 0 163 1.209
355. 26-06-2012 Leuwih Tarik 0 96 660
356. 25-06-2012 Buku Leutik 0 150 1.154
357. 19-06-2012 Ngarahuh.. 0 105 743
358. 19-06-2012 Hariaaneun.. 0 138 929
359. 16-06-2012 Guntreng.. 0 144 1.086
360. 13-06-2012 Jurig Bungkeuleukan.. 0 136 962