Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Aminta Zein


FBS

Seniman Sunda,Linggih di Ibukota. seksi Seni Budaya di Anjungan Jawa barat TMII

Fikmin Karya Aminta Zein (84 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 02-09-2013 Cita-cita 0 150 1.059
62. 28-08-2013 Leunca Oh Leunca 0 150 1.172
63. 22-08-2013 Cai Tiis 0 150 1.092
64. 14-08-2013 Semar 0 149
Petingan
1.221
65. 10-08-2013 Indung 0 150 1.111
66. 02-08-2013 Élisabét Buyutan Part 2 0 150 1.236
67. 31-07-2013 Rumaos 0 150 1.199
68. 30-07-2013 Si Kondi 0 150 1.096
69. 26-07-2013 Mang Darman 0 150 1.224
70. 24-07-2013 Élisabét Incuan 0 150 1.149
71. 23-07-2013 Makan Di Luar 0 150 1.099
72. 19-07-2013 Nyolatkeun Mayit 0 141 1.035
73. 18-07-2013 Loncing Jamban Umum 0 150 1.153
74. 17-07-2013 Teu Kagoda Ku ‘nu Puasa 0 150 1.172
75. 15-07-2013 Kantun Wa’asna 0 148 1.109
76. 06-07-2013 Bedo 0 131 972
77. 03-07-2013 Kapiuhan 0 146 1.042
78. 02-07-2013 Katipu 0 137 1.030
79. 01-07-2013 Asa Ngora Kénéh 0 215 1.724
80. 29-06-2013 Bolay 0 153 1.181
81. 28-06-2013 Nu Nyedek 'na Hulu Angen 0 185 1.438
82. 27-06-2013 Alat Kontrasepsi 0 112 792
83. 25-11-2012 Lalaki Hyper 0 305 2.253
84. 23-11-2012 Poho 0 45 333