Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Aminta Zein


FBS

Seniman Sunda,Linggih di Ibukota. seksi Seni Budaya di Anjungan Jawa barat TMII

Fikmin Karya Aminta Zein (84 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 21-12-2013 Nu Gering 0 150 1.259
32. 16-12-2013 Geus Ragrag, Katinggang Tarajé 0 150
Petingan
1.167
33. 12-12-2013 Si Jéksen 0 150 1.125
34. 06-12-2013 Gol 0 149
Petingan
1.126
35. 30-11-2013 Kuring 0 149 1.032
36. 28-11-2013 Si Kasman 0 150 1.144
37. 20-11-2013 Teu Bisa Ngejat 0 150 1.027
38. 06-11-2013 Jodo 0 150 1.099
39. 31-10-2013 Nyandu 0 149 1.166
40. 23-10-2013 Tihang 0 150 1.176
41. 23-10-2013 Tihang 0 150 1.176
42. 22-10-2013 Sukatma 0 150 1.197
43. 21-10-2013 Nasib 0 150 1.138
44. 19-10-2013 Kanyaah 0 150 1.289
45. 18-10-2013 Manggih Daging 0 149 1.230
46. 15-10-2013 Nu Maling Domba 0 149 1.115
47. 13-10-2013 Ujang Bacok 0 150 1.205
48. 09-10-2013 Nguseup 0 150 1.228
49. 08-10-2013 Modus 0 149
Petingan
1.177
50. 06-10-2013 Bi Unah 0 145 1.096
51. 04-10-2013 Saragam Sakola 0 150
Petingan
1.159
52. 03-10-2013 Hampura Jajang 0 150 1.380
53. 29-09-2013 Timnas Paléstina 0 150 1.413
54. 27-09-2013 Kateuhak 0 150 1.372
55. 24-09-2013 Bégal 0 150 1.206
56. 19-09-2013 Kabelejog 0 150 1.124
57. 17-09-2013 Maling Sasajén 0 150 1.139
58. 12-09-2013 Kunung 0 129 966
59. 06-09-2013 Udin Ulang Taun 0 150 1.246
60. 03-09-2013 Tatangga Anyar 0 151
Petingan
1.107