Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pilem Burem

Kénging
Dipidangkeun dina lapak 23 Novémber 2015 12:58:12

"Pa...! Nyang yong mam," ngarenghik. Lampu minyak kakalicesan. Kalangkang rengkung, rumanggieung."Sakedap kasép. Bapa ngahaneutkeun emameunna nya, Bageur. Antosan, kedaaap wéh nya. Sok oboan heula." Ngahariring ayun ambing. Mépéndé nu kentel peujit. Nginget-nginget, sugan aya tatangga nu bisa diéclokkan. Pating-kolébat."Nginjeum? Geus dua kali euy, can kataur tah." Kang Suhi ngajablogkeun panto dina kalangkang ingetanana."Béak atuh modal warung aing dianjukkan waé ku sia mah!" Sorondoy warung Bi Warsih, ngajelebét nutup poék pikiranana."Téangan heula anak aing!" Sengor mitohana nyurungkeun élinganana."Panan anak sia mabur jeung Si Toha anu sia teu doa téa!" témbal haténa cumiduh. Ranteng urat uteukna."Paaa...! Nyang apey...."Létahna karasa pait. Amparan kardus dibérésan. Regeyeng, budak dipangku. silih-tangkeup, nyérangkeun tungtung kardus kaléntab seuneu lampu."Kedap deui urang wareg, Kasép. Bapa nuju meuleum bulan nyangray béntang." Tipepereket nangkeup budak. Marengan seuneu nu ngabebela.***