Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lalakon Bulu Panon

Kénging Dadan Sutisna
Dipidangkeun dina lapak 15 Agustus 2015 22:28:55

Naon deui nu bakal murag sanggeus bulu panonna béak. Mun lain jol ti salakina, saeutik gé moal percaya. "Siga panon bangkong ayeuna mah," pokna teu riuk-riuk, sajeroning pahareup-hareup di kafé anu sasari. Geulisna Enuy téh lantaran bulu panon nu panjang tur centik. Kari-kari ayeuna ledis sapisan. "Hésé ngakalanana. Déwék moal ngidinan manéhna maké bulu panon palsu. Bakal kawas bonéka."

Mimitina mah, cék salakina, muragna téh ukur salambar. Isukna nambahan deui. Kitu jeung kitu, nepi ka kungsi aya welasna, rapang palebah pipi. Bangun nu lebar naker, Enuy remen ngagukguk nyeungceurikan bulu panon. Komo basa geus tumpur mah, sasatna méh gogoakan. "Tah kitu, euy, lambang kageulisan pamajikan déwék, ayeuna ngadadak lingih."

Peutingna, kawas sasari, kasono ngaronghéap nguntab-nguntab. Dipeper teu daék leler, angger lumieuk ka nu cureuleuk. Hanjakal maranéhna teu maluruh lalakon bulu panon. Bari teu cacap nepi ka dinya. Da ayeuna bet kapikir, naon deui nu bakal murag sanggeus bulu panonna béak.