Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Juragan Kamran

Kénging Abahna Ji
Dipidangkeun dina lapak 29 Juli 2015 08:41:12

Saprak pamajikanana ngandeg. Kahirupanana mimiti owah. Teu di mana jeung situasi kumaha. Mun panggih jeung awéwé, manéhna teu weléh ngagoda. Gumasép. Tebar pesona jeung ngaPéHaPéan. Loba awéwé kabongroy ku pameunteuna nu kasép ngalémpéréng konéng.

Pasosoré. Basa nganteurkeun pamajikanana ka bidan. Satengahing marga. Katempo hiji wanoja buuk panjang, ngajanteng di sisi jalan. Reg mobil sédanna eureun.
"Pah, kenapa berhenti?" pamajikanana hélokkeun.
"Bentar Mam, Papah ada urusan dulu!" pokna. Jrut manéhna turun, laju leumpang sababaraha méter. Nyampeurkeun Si Wanoja.
"Rina... nuju ngantosan saha?" manéhna imut, ngasongkeun leungeun ngajak sasalaman.
"Bapa saha? Abdi sanés Rina?" témbal Si Wanoja reuwaseun.
"Hadeuh... manawi téh, Rina! Nepangkeun sayah... Bapa Haji Profesor Doktorandeus Ingsinyur Kamran Sarjana Ilmu Politik (S.IP) Sarjana Ilmu Pemerintahan (S.IP) Sarjana Ilmu Perpustakaan (S.IP) Sarjana Ekonomi (S.E.), Sarjana Komputer (S.Kom.), Sarjana Hukum (S.H.), Sarjana Administrasi Bisnis / Administrasi Niaga (S.AB.), Sarjana Pendidikan (S.Pd), Sarjana Psikologi (S.Psi.), Sarjana Ilmu Komunikasi (S.I.Kom.)," pokna nataan gelar-gelar akademikna.