Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Oom

Kénging Abahna Ji
Dipidangkeun dina lapak 28 Juli 2015 06:52:15

Malem Ahad. Meujeuhna hujan ngeucreuk. Oom sareng Oon, calik paduduan di rohangan tamu bumina Oon, nu réhé combrék taya sasaha. Manah Oom bingah. Wengi ieu. Oom sumping, seja nyacapkeun kasono nu tos lami teu kabudalkeun. Satutas silihteuteup. Oom calikna mingkin nyaketan.

"Aa... bogoh teu ka abdi? Aa... nyaah teu ka abdi? Waler atuh Aa, nging ngabetem kitu!" ceuk Oom neuteup anteb.
"Iiih nya... ari Aa kunaon molotot? Énggal Aa wakca... nging kitu aaah, bilih nyaanan ditinggalkeun ku abdi! Aa... Aa... Aa... ari sia kunanahaon teu ngomong... ngadon molotot? Nya meunggeus aaah, aing sedil siaaah! Teu hayang ngarepkeun deui bobogohan jeung sia!" Oom napsu kagila-gila. Nangtung. Laju ngaléos ninggalkeun beubeureuh haténa. Nénjo bébéné haténa ngaléos, Oon teu bisa kukumaha. Manéhna ngagerem, lir singa nu hayang ngarontok sakadang peucang. Panonna burial-buncelik. Hayang ngagentra bari ngagorowok teu bisa? Horéng, bahamna dilakban, leungeun jeung sukuna ditalian. Oom kagégéloan. Sabab, cintana ditampik sapajodogan ku Oon.