Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Beu...!

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 28 Juli 2015 00:15:26

Mah, énjing Kang Barnas badé ka dieu.” Ceuk salaki basa rék indit ka kantor.
“Sareng putrana, teu Kang?”
“Muhun,atuh Mah, maenya putra hiji-hijina dikantunkeun. Katambih pan Mamahna geus teu aya.”
Kuring rada ngahuleng.
“Mamah hariwang ku Wendi nya? Moal mah da ayeuna mah tos sakola, moal ngubek deui balong batur, tos hideng meureun ayeuna mah.” Salaki siga nu surti kana kahariwang kuring.
Isukna, bener Kang Barnas datang jeung anakna. Ayeuna mah budak téh cicingeun geuning. Teu ijigimbrang jiga dua taun ka tukang. Ngaraskeun ka nu geus capé, rérés dahar mah, kuring nitah istirahat di kamar. Katempo Wéndi gé nuturkeun. Kuring mah langsung wé ka dapur. Teu lila aya nu pupuntenan. Ari ditempo téh Bu Halimah, tatangga nu kahalangan tilu imah. Pok manéhna ngomong.
“Bu, punten,itu murangkalih téh wargi Ibu? Itu aya dina suhunan abdi, tadi téh naék kana tangga, tilas bapana ngalereskeun kenténg!”