Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nya ...!

Kénging Yuyun Yulistiani
Dipidangkeun dina lapak 27 Juli 2015 12:09:05

Nyeblak tarik basa karérét aya manéhna lebah dinya. Keur rusuh, eureun heula, nyidikeun lain enyana. Teu kasamaran tingal najan anggangna sababaraha deupa, enya manéhna, apal potonganana. Nyorangan, diantara pagaliwotana patalimarga. Beuki seseblakan, palaur pabuisna kendaraan matak kumaonam.

Hayang nyampeurkeun, tapi sieun. Inggis ukur titingalian, hanas ditéang, pék lain. Wirang pan. Jeung lamun enya manéhna, naha batur apilain? Siga nu teu wawuh. Teu katarempoeun kitu? Atawa sarua sieun kasamaran? Rosa marojéngja.

Luak-lieuk, panceg rék nyampeurkeun manéhna. Karék saléngkah, ngarengkog. Katara aya jalma nu leuwih tiheula nepungan manéhna. Leungeunna nyolongkrong, Manéhna diteuteup ku éta jalma. Hanjelu kapiheulaan, padahal kuring keur kacida sonona, lawas teu tepung jeung manéhna. Tapi da euweuh nu teu sono, kabogoh saréréa téa. Aéh, bet diképéskeun ku éta jalma? Bari semu kukulutus, ngabantingkeun manéhna. Jadi ngadeukeutan kuring. Panasaran, dideukeutan. Jen, hareupeun manéhna, culang-cileung, teup, beungeut jol asak. Saasak manéhna nu dikopéah tapi aya doraan.