Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kanéron Jeung Bangkong

Kénging Uzanx Boam
Dipidangkeun dina lapak 26 Juli 2015 23:22:45

Mulang ti bandung kalemburkeun,naek umum,leumpang mapay galeng bari heheotan.
Setelan necis, dipangsi, diikét, tarumpah jeung nyolendang kaneron.
Clok.. aya Bangkong aclok-aclokan kahareupeun.. Bangkong téh geuning luis, geulis, sigana mah awewe ieu bangkong téh, da geuning lindeuk.
Tég..!! bogoh ka bangkong téh, hayang miara, miboga. Na pikir eta teh bangkong. Naha bet bogoh, apan sok aclok-aclokan kaditu kadieu. Angin-anginan sipatna. Tapi Sugan ari diasupkeun kana Kanéron mah moal kamamana.
Bangkong téh kulantaran lindeuk teu hese néwakna. Sup kana Kanéronkeun. Cicing geulis didinya pok teh ngobrol ka bangkong. anjeun rék dipupusti nepi ka panggih pati.
Sisieun Balong pisan, Kanéron ngait Kana rangrang népi ka soékna.
Beu..kanéron nu dipikamuemut teh sék tungtungna. Teu lila ari clok.. Bangkong nganclok ka palébah sawah. Ngaclok deui ngaclok deui bangun nu rusuh. Diudag teh kalah beuki jauh ngaclokna. Sihoreng na tungtung galéngan teh aya walangsungsang jeung simeut.
Sigana Bangkong teh bogohna ka walangsungsang jeung simeut. Manehna eureun ningali katukang siga ngagupay pileuleuyan tapina terus ngaclok deui ngudag-ngudag nu aya tungtung galengan.
Wilujeng Kantun Geulis !!