Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sambel Goréng Ati

Kénging Andriekw
Dipidangkeun dina lapak 19 Juli 2015 22:11:57

Lebaran teu karasa geus nincak poé kadua. Di imah pinuh dulur pabeulit jeung sémah nu silaturahmi silih hampura silih lubarkeun haté ogé silih oconan. Keur anteng gogonjakan, Ema noél bari ngaharéwos, "Nyi sambel goréng ati tos korédas, tiasa ngadamel deui?" Uing unggeuk bari ngoléséd, gura giru ka enggon murak kanjut kundang tuluy rurusuhan ka warung.
Di tepas masih réang barudak tinggorowok ucing-ucingan, dulur-dulur ngawangkong bari balakécrakan. Uing mah geus ganti maké daster soék kameumeut paragi popolah hareupeun seuneu.
Nepi ka wanci tengah peuting uing nguyek nyieun sambel goréng ati. Ema maturan semu hariwang, "Kumaha nyi tos asak?" "Teu acan ma, nyai gé teu ngartos tos badé opat jam digolakkeun tapi angger wé tareuas kénéh” Uing mairan bari nyusutan késang. Ema ngadeukeutan kana katél badag luhureun hawu, ningali ati nu hideung ngabatu. “Tos we pareuman nyi, moal leres. Geuning silih hampura téh ukur solongkrong leungeun, ati na mah angger mungkir.”