Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Gerendeng Kahariwang

Kénging Eni Setiani
Dipidangkeun dina lapak 17 Juli 2015 15:59:04

Réngsé solat Id, ngajugjug astana, tempat panglinggihan nu panungtung kanggé jalmi nu kumelendang di alam dunya.
Anjog ka kuburan, laju cingogo mayun ngétan. "Lamun nyekar, ulah ngalangkangan kuburan!" peupeujeuh ti sepuh nu napel dina émutan.
Gur, tepes kalapa disundut. Puruluk menyan putih disarengan ku kunyem du'a. Haseup ngelun, seungitna nyambuang sapatempatan. Wur, rampé. Curulung, cai tina kendi dikucurkeun, maseuhan kuburan. "Gusti Nu Agung! Mugia dina waktosna abdi dipundut ku Salira, kuburan abdi gé teu dibaékeun ku turunan abdi!" gumerentes, da geuning nu nyekar téh seueurna mung aki-aki sareng nini-nini.