Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Wilujeng Boboran Siam, Akang. Mugia Alloh Taala Nampi Sagala Amal Urang

Kénging Yuyun Yulistiani
Dipidangkeun dina lapak 16 Juli 2015 05:40:31

Ehm... Romadon tos final, Akang. Waktosna ngistrénan jawara-jawara nu kénging piala 'Wulanséwu'. Saha? Urang? Aamiin.

Énjing boboran, Akang. Dinten nu dianti-anti ku Akang. Bakat ku sono, Akang mah countdownna ogé ti kaping hiji mula. Heuheuy!

Kantos saum, aéh bocor, Akang? Ups! Piraku godin langkung ti salosin. Akang tea... Peujit koréseun. Tara kiat nandangan lapar, sakitu saur sasangku, buka sapiring medag.

Hatam, Akang? Alhamdulillah saparapat juz ogé. Uyuhan, pabeulit sareng ngaderes dumay. Masih sok I'tikafna di Al-mall? Rajin. Tarawéh panggetolna, sanés? Sanés! Zakat fitrah mah pasti. Kadé éta, salam témpél kanggo abdi, spésialkeun!

Acuk, sendal, akik dulag tos mésér, Akang? Yes! Kantun sing damang gohgoyna, euyeub pengunjung yutubna. Kin endog meri sareng semur jéngkolna diinbokkeun. Hoyong kuéh? Mangga, nganjuk roti bati nyeri ka Étéhna. Raos, matak giat nyawalan.

Mudik ka mana, Akang? (Ka hatimu?) TTDJ! Aplodkeun poto solat ied sareng sungkemna! Oporna, bagéan abdi. Pokona stay-RockNroll-cool-n-peace. Muach...

Romadon payun kasampeur moal nya, Akang? Hiks.