Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nasib Léptop

Kénging Andriekw
Dipidangkeun dina lapak 15 Juli 2015 23:29:36

“Geura kulem aa, bilih enjing kasiangan sahur” Ijah ngémutan carogé nu anteng kénéh macoco mayunan léptop. “Sumuhun geulis, sakedap deui” waler kang Danu bari soca mah anteng wé mencrong kana layar léptop. Dina lebet manah Danu, “Pamajikan téh ngaganggu waé, puguh uing keur meres otak ngiluan sa’émbara fikmin. Sugan wé jadi pinunjul, pan lumayan keur meuli baju bedug”
“Hayu akang, ih meuni téga ieu eneéng diantepkeun” Ijah hanjelu asa teu dipaliré, padahal tos ibak beberesih da hoyong sapatemon sareng carogé. Maklum sasih shaum mah waktosna samporét dibates ku adan magrib sareng imsyak.
Danu jadi ambek da keur mikir diganggu waé, jung nangtung léptop dibalangkeun. “Na ari nyai teu nyaho salaki keur usaha?” Danu molotot ambek ngaheégak. Ijah ngahéphép bari cirambay. Léptop murungkut di juru pangkéng, paburantak ngabentur galar. Léptop uyup ayap ngumpulkeun pangacian tuluy lalaunan ngetik sorangan, ‘Nasib uing boga dunungan belegug’ leptop nyéréngéh sorangan.