Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Mukena Nini Usih

Kénging Eni Setiani
Dipidangkeun dina lapak 12 Juli 2015 02:12:43

Mukena hiji-hijina, paméré tatanggana basa imah imahna kahuruan. Kelirna geus geuneuk, pinuh ku kérodan. Saliwat mah siga disulam, pédah lain ukur dijalujur. Nini Usih mah bisa mapantes ngécosanana. "Ari boga ganti mah hayang, ngan nyakitu téa, bororaah jangeun mukena, manggih dahar gé geus untung," jawabna basa ditanya ku saurang wanoja, dina hiji peuting balik solat Tarawéh.

Waktu malem Juma'ah Kaliwon, Si wanoja téh datang deui. Nini Usih hélok ningali baju nu dipaké ku Si wanoja. Pas biwir Nini Usih rék engab, Si wanoja miheulaan ngomong. "Uing nganieu néh, nyék mingeun i'eu! Nyeuh, Nyinyi! Ngop, nyieun mungena ngu Nyinyi, ngeur nyolat nyunat. Maé uingah mangé nyeroan hungkul ngé, améh nganingali nyéknyih!" Bru, Si wanoja nunda lawon bodas nu urut dipakéna. Terus ngaléos bari ngahihi.