Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ngamangpaatkeun Poé Lebaran

Kénging Eni Setiani
Dipidangkeun dina lapak 09 Juli 2015 22:17:23

Nyi Inah ngaheruk hareupeun hawu nu cambéwék. Sora dulag ti saban masjid nambahan kapeurih hirupna. Nyi Inah ngagerendeng bari ngasupkeun suluh kana sungut ngahu. "Sugan pareng isukan mah!" Kabayang deui, sapuluh taun kalarung, waktu ditundung ku bapana, alatan teu doa kawin ka Wardi. Beungeut bapana burahay lir beusi keur dibeuleum na ruhak, panon molotot, curuk bentik, nitah indit.

Sanggeus solat Id, Inah ngabringkeun dua anakna. Ngajugjug lemburna. Anjog di buruan, léngkahna ngarandeg, ningali aya nu kaluar ti jero imah.

"Bapa...!" gorowok ti jero haté Nyi Inah. Hayang ngagabrug jeung nyium dampal sukuna tapi sieun dikejetkeun.

Bapana melong, terus nyampeurkeun.
"Inah...! Ieu incu bapa? Mana Si?" pananyana teu kebat. Kalah nungtun incuna dibawa ka jero imah.
"Kumaha pipetaeun kuring? Mending bruk-brak kitu? Ah, Kang Wardi jeung téga pangnyandungkeun deuih!" gerentes haté Nyi Inah bari ngembeng cipanon.