Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tresna Anjeun

Kénging R Iman
Dipidangkeun dina lapak 09 Juli 2015 01:20:09

Dipencrong salila-lila. Teu bosen. Aya gurat katingtriman na rarayna. Nu salila ieu mapaésan haté. Naha enya kitu? Teuing atuh! Luhurna gunung nu itu, teu mapakan harepan nu sok digunemkeun. Boa kaeurad, anjeun? Klik! Rarayna ngiles. Diganti pirang-pirang poto nu séjén. Laju nutup pangumbaraan dina ramatloka saheula anan. Rét kana almanak. Sawangan anteb ka bulan hareup. Tapi rarayna mah napel na pikiran. Remen miguraan sawangan unggal keur nyorangan. Wangkongan rasa jeung akal nyaliara. Ngayunkeun tresna nu kumaha boa. Geter kanyaah terus ngarayap. Nyaliara nyawang lamun jeung sugan. Anjeun moal sulaya. Nohonan pasini nu geus nampeu. "Wilujeng, Néng...," gerentes haté. “Akang mah mangandeuh na dahan tresna salira...!” Beurang geus coréngcang, ngajurung surupna panonpoé pamungkas bulan Romadon.