Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Inbox-an

Kénging Eni Setiani
Dipidangkeun dina lapak 06 Juli 2015 21:07:49

"Naha lapak téh jadi tiiseun?" Nyi Anih nu sok macaan fikmin unggal poé nga-inbox ka Ceu Omah nu sarua resep kana Fiksimini Basa Sunda.
"Puguh euceu gé hémeng. Moal kitu pédah bulan Puasa, mikmin gé puasa heula?
Dupi Nyai resep kana jejer naon?" Ceu Omah ngajawab inbox Nyi Anih.
"Ari resep mah kana fikmin guyon jeung horor, tapi kana fikmin nu lianna gé resep!" inbox ti Nyi Anih.
"Geuning sarua jeung euceu karesep téh? Euceu mah kurang resep kana fikmin nu pikasediheun téh lain ku nanaon, euceu mah teu tégaan, lamun maca téh sok bari ceurik. Antukna panon euceu carindul. Éra ari ka luar ti imah, tatangga sok ngaromongkeun. Pajarkeun téh geus paséa jeung salakina, pédah pésbukan waé!" inbox nu pangpandeurina teu dibalesan ku Nyi Anih, lain euweuh sinyal, lain teu panuju kana eusi inbox ti Ceu Omah, tapi béak pulsana.