Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Mukena

Kénging Yuyun Yulistiani
Dipidangkeun dina lapak 02 Juli 2015 20:38:11

Mukena diilikan, bieu basa solat, katempo aya nu soéh. Kapanggih. Cos, sababaraha kécosan. Bérés. Dibébérkeun, ditaliti saban jeungkalna. Tungtungna ngilinting, sakuriling liang beungeutna caretian, kelirna bodas kulawu campur konéng. Katara urut racekan di sawatara tempat.

Mukena nu mangtaun satia jadi pakéan paranti ngadeuheus Mantenna. Remen nyakséni waktu mangadu mangpirang perkara dunya, remen diciprukan cinétra lara. Mukena nu muga-muga jadi saksi kungsi dipaké nohonan kawajiban salaku hamba.

Nempo wujudna, geus meujeuhna dipurnabaktikeun. Tapi, lebar nataku, inget kana kasatiaanana. Nineung ka nu méréna, jenatna Emih, mitoha, oléh-oléh ti tanah suci juhlas taun kalarung.

Mukena diteundeun gigireun. Jung. Bray, muka lomari. Teup, neuteup tumpukan bodas jeroeunana. Ampir salosin. Nu bordél, sulam benang emas, sutra, bali. Kumplit. Dicabakan hiji-hiji. Kacida lebarna. Nineung tempat meulina, inget mangsa nyicilna. Nu numpuk dihususkeun paranti iinditan, tarawéh jeung solat id. Sapopoé di imah mah nu bieu dikaputan ogé payus. Dekil saeutik, teu katempoeun batur ieuh.