Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Peutingan Lebaran

Kénging Eni Setiani
Dipidangkeun dina lapak 02 Juli 2015 18:39:02

Réngsé solat Isa, barudak tingaraleut. Aya nu ulin ka alun-alun, aya nu tatahar arék takbir nguriling, mawa bedug kana mobil dolak. Aya ogé nu tingrariung di buruan. Wandi, Komar jeung Jaja ngariung di imah Komar.
"Isukan arék solat sunat?" Wandi muka obrolan.
"Nya heueuh, atuh! Lebar teu diinditan mah, pan ukur sataun sakali! Ari manéh, Mar?" Jaja melong ka Komar.
"Eudeuk! Ngan biasa, témpo sasalaman urang mah arék balik," sora Komar halon.

Ngadéngé omongan Komar, Bi Yayah, indungna Komar nu keur ngulub kupat di dapur, ngahelas. Ras, inget ka bapana Komar nu teu tanggung jawab. Antukna, waktu keur ngandeg sabulan nepi ka dua bulan ku Komar, kungsi ngadahar rupa-rupa ubar sangkan kaluron. Akibatna budak lahir tanpa daksa. "Hampura ema, Kasép...! Lamun bisa mah, kop pindahkeun leungeun ema duanana ka hidep!" gerentes haté Bi Yayah bari reumbay cimata.