Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kulit

Kénging Eni Setiani
Dipidangkeun dina lapak 30 Juni 2015 19:36:45

Sanggeus solat Magrib, Undi balik. Nepi ka imah, hing ceurik, pédah bedug nu masigit digarotong, ditaékeun kana mobil dolak.
"Ku naon, satéh?" ceuk indungna Undi.
"Bedug dikana-mobilkeun!" jawab Undi. "Naha jeung diceungceurikan? Hayang milu mah, milu wé!" indungna ngupahan. Undi gideug, ceurikna kalah narikan. "Ku naon ateuh bet ceurik?" leungeun indungna ngusapan sirah Undi. Jep jempé. "Karunya ka bedug, pasti nu nakolna saha waé bari tara jeung adeuh. Kumaha lamun tobros kulitna?" témbal Undi bari sisimekeun. Indungna ngahuleng. "Aya benerna pikiran budak téh, cacakan umur karék genep taun," gerentes indungna.
"Dipikaran teuing," témbal indungna.
"Lain kitu, Ma! Uing ngadéngé pisan omonganana, cenah lamun kulit bedug tobros, arék digenti ku kulit nini."
"Beu, Undi...! Nyaah ka nini, nya? Tong mikiran bedug, mending pecakan baju koko keur isuk sunat!" indung Undi ngojéngkang.
"Boga duit ti mana, Ma?" Undi kerung.
"Ladang ngajual kulit nini manéh!" jawab indungna singket.