Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Katabrak

Kénging Abahna Ji
Dipidangkeun dina lapak 28 Juni 2015 20:56:26

Pasosoré. Layung beureum mapaésan langit nu cangra. Kaayaan jalan meujeuhna ramé ku motor jeung mobil, nu pasuliwer. Kuring nu tatadi rék meuntas jalan, tibang ngajanteng teu bisa ingkah. Torojol manéhna datang, ngelélan bari molototan. Jajantung bet ratug tutunggulan. Sieun manéhna kumawani ngaganggu deui. Manéhna mingkin ngadeukeutan. Kuring beuki waspada. Apal kana galagatna, nu sok cunihin.

"Na siaaah, ngadon ngadeukeutan uing! Montong ngaganggu waé ah! Jig geura indit!" cekéng teu ngabudian, ngawani-wani anjeun.
"Aingah panasaran... hayang meunangkeun manéh!" témbalna mencrong jeung kekerot. Ningalina, kuring ngadegdeg. Kabeneran, motor jeung mobil anyar ngaliwat, di hareupeun kuring. Teu dililakeun. Berengbeng kuring lumpat, muru ka tengah jalan. Jiga nu kahatéan, manéhna lumpat ngudag kuring. Sakedap nétra.
"Tidiiid tidiiid tidiiid! Cekit...," kadéngé sora klakson ngajelengéng bareng jeung sora erém ditincak.
"Jeduuug!" jog, kuring di peuntaseun jalan.
"Mamah, kalunya ituh... gogogna katablak!" ceuk hiji budak nu diboncéng tina motor, nunjuk ka nu keur kokoséhan di tengah jalan.