Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sabot Melong Gambar Tangkal Di Payuneun Bcw

Kénging Ahmad Fawzy Imron
Dipidangkeun dina lapak 28 Juni 2015 00:06:37

Teu lami. Ukur sayuswa Kangjeng Nabi Nuh, éta tangkal ngadegna téh. Ukur dua kali buahan. Nu ngawitan wangkid Guru Qiu Ji disauran ku Jengis Khan, nu kadua kalina waktos Yea Seung dikantun pupus ku ramana nu harita diéksékusi mati.

Cenah. Éta tangkal téh dipelak ku hiji wanoja nu norojol ti jaman nu bakal sumping. Pédah, saurna 2024 taun nu bakal sumping mah teu aya pisan tangkal kanggo ngiuhan. Nu aya ukur beusi sareng haseup.
Asa ngiring dosa. Bongan payuneun kuring pisan éta tangkal téh rungkadna.

"Nitip. Mun ieu tangkal tuluy hirup nepika engké, nepika kuring robah wujud jadi japati, maka bakal buahan 33 kali. 3 kali robah warna. Bodas, beureum jeung hideung," kitu saurna kalimah éta istri nu melak tangkal, wangkid anjeunna ngiles deui.

Baroraah 33 kali, dua kali gé runtuh mantén, geuning.
Rét kuring kana tangkal nu ngajajar sapanjang Jalan Braga. Aya harepan. Sugan kaalaman mun buahan.