Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Ngarep-ngarep

Kénging Eni Setiani
Dipidangkeun dina lapak 26 Juni 2015 14:10:28

Sapoé sanggeus lebaran, kuring ngalangeu sorangan. Ngadagoan anak, minantu, incu jeung baraya. Bet karasa, nyeri beuheung sosonggéteun. Lar lain, lar lain. Naha geus paroho ka kuring? Atawa aya harungan? Piraku anak poho ka indung. Dulur gé meni taréga euweuh nu datang pisan. Ari salaki kuring mah aya pantesna teu nepungan gé, pasti dicaram ku Si Enok, pamajikanana nu anyar dikawin. Enya, apanan nu ngakibatkeun kuring nyorangan di dieu téh alatan Si Enok nu keukeuh hayang dikawin ku salaki kuring, nepi ka téga ngabaruang.

Sapoé, dua poé, nepi ka saminggu ti geus lebaran, kuring masih ngadagoan, tapi can aya nu datang saurang-urang acan. Rampé anu mapaésan pajaratan batur mah geus gararing, ari di panyicingan kuring mah boro-boro rampé, jukut gé masih ngajejembrung ngalimpudan tutunggul nu geus koropok.