Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Codeka

Kénging Neni Yuhaenah
Dipidangkeun dina lapak 26 Juni 2015 12:18:20

Peuting simpé. Ukur sora jangkrik nu marengan marudahna rasa. Rus-ras. Teng...ka alam bihari. Mangsa kuring keur papacangan jeung manéhna. Eusi dunya ngan asa nu kuring duaan. Cunduk ka waktu. Kuring keuna ku owah gingsir. Kapincut mojang lenjang nu boga warung. Tempat pangreureuhan mun sakalieun hanaang balik ti kantor. Mimitina mah ukur ngobrol, tamba tiiseun. Lila-lila bet aya rasa nu béda, kagémbang. Teu beunang diképéskeun, teu beunang disieuhkeun. Salawasna napel na kongkolak panon. Rumasa héngkér. Tapi haté teu bisa dibobodo. Beurang-peuting guling-gasahan. Teu bisa dipapalérkeun. Rék wakca, teu werat. Teu niat rék nganyenyeri, komo tepikeun ka midua haté. Najan bari teu puguh rasa, kuring balaka. Sakedapan manéhna ukur ngahuleng. Biwir handapna digégél satarikan. Teu burung aya nu ngeclak.
“Engkang teu lepat! Rumaos abdi mung sakieu buktosna. Mangga wé lajengkeun. Mung ti wangkid ayeuna, hapunten pami kapercantenan abdi ka Engkang ngiring ilang!” témbalna teteg bari neuteup seukeut ku panonna nu beueus.