Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Alim Nampi

Kénging Andriekw
Dipidangkeun dina lapak 25 Juni 2015 15:05:10

Anjog di buruan, Ustad Sarpin turun ti na heulang nu nganteur anjeuna. “Antosan sakedap nya” Ustad nyarios diwaler ku unggeuk leleb heulang badag nu jagjag waringkas. Ustad muru panto payun lajeng uluk salam, “Assalamualaikum... “ Teu aya waleran. Mung katawis tina sela bilik aya nu ngajorélat kapengker. Ustad uluk salam deui, “Assalamualaikum.... “ “Waalaikumsalam, duh geuning dunungan, mangga kalebet” bojona Acéng ngabagéakeun. Ustad ngajanteng payuneun panto, ”Hapunten dupi Jang Acéng nuju aya?” “Euh hapunten dunungan, tadi mah aya mung ayeuna duka kamana” éta wanoja ngawaler bari raray semu bingung.

Jang Acéng ngasruk ka kebon numpak kalkun kolot, hayang nyingkahan sémah. “Sudi aing manggihan, kuduna aing nu meunang heulang éta téh lain si Sarpin” Gerentas haté Jang Acéng bari ngabrét kukurusukan.

Ustad Sarpin amitan, lajeng muru sakadang heulang. “Hayu ah, rupina alimeun nampi anjeun. Urang uih deui waé” Heulang badag gumujeng teras ngapung jajap Ustad muru jomantara.