Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ngalého

Kénging Andriekw
Dipidangkeun dina lapak 24 Juni 2015 07:27:56

Keur anteng guyang dina impénan, ujug-ujug, “Ujang buru hudang bisi kaburu shubuh!!” Uing ngagurubug, beunta bari ngagajleng ngalungkeun kampuh. Ngoloyong ka tengah imah muru méja tempat dahar. Katingal abah jeung dulur-dulur geus lekasan daharna, tinggal uing sorangan.
Gék diuk, nyokot sangu jeung goreng mujaér teu poho nyiuk karédok leunca. Karék gé sahuap, Abah ngomong, “Manéh mah kebluk, unggal poé pangtelatna, cing atuh hudang téh jam tilu Jang” Karasa haté panas, da hésé hudang teh lain pamalesan ngan capé wé awak téh da beurangna sibuk moro langlayangan jeung nyoo petasan di lembur peuntas.
Réngsé dahar, Ema geus nyadiakeun sagelas susu embé meunang meres ditambah endog meri beubeureumna nu kaciri molotot dina gelas. Karék gé rék diinum, kadéngé lanceuk-lanceuk mapatahan deui. Ambek kapegung, antukna teu konséntrasi. Nyuruput ondog beubeureumna jeung susu embé jadi kabesékan. Endog beubeureumna kaluar tina liang irung, peurih jeung hanyir kacida. Kadéngé adi nu bungsu ngagorowok, “Aya lého endog!!.”