Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kapaksa

Kénging Eni Setiani
Dipidangkeun dina lapak 22 Juni 2015 23:58:31

Wanci Sareureuh Budak, sor, Inah ngasongkeun cikopi jeung roko ka Jum'an. Léos ka luar. Salila-lila, Jum'an lalajo TV bari meletek udud. Karék inget waktu cikopi kari gegedohna.
"Ka mana Inah? Piraku peuting-peuting natangga?" gumarendeng. Laju ka téras.
"Inah...! Pangninyuhkeun deui kopi!" maksudna ngagorowok téh ngingetan ulah natangga waé, mana peuting deuih.
"Kéla, Kang!" sora Inah lain ti imah tatangga.
"Ari Inah di mana? Keur naon?" Jum'an ngagorowok deui.
"Keur FB-an, di imah mah hésé sinyal!" témbal Inah.
"Gusti...! Kacida-cida teuing. Kumaha lamun aya nu nyangka jurig? Gancang turun...!" Jum'an tanggah kana suhunan imahna. "Pangnyekelkeun tarajéna atuh!" témbal Inah bari tatan-tatan arék turun.
"Luncat wé, titah saha cicing na suhunan!" Jum'an ngaléos.
"Ih, meni kitu. Awas, moal dibéré maratabak!" témbal Inah, anu karék réngsé pésen martabak ka Ceu Acah tina inbox. Ngadéngé nyebut martabak, gura-giru Jum'an nyampeurkeun kana tarajé nu nanggeuh, "Sok, atuh geura turun...!" bari merhatikeun polah pamajikanana nu dipikameumeutna.