Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Uyah

Kénging Yuyun Yulistiani
Dipidangkeun dina lapak 20 Juni 2015 15:31:26

"Néng, putrana réréncangan ibu, genep taun, shaumna dugi maghrib."
"Masa?" semu cangcaya.
"Muhun. Néng ogé tiasa geura," ngolo.
"Saurna sabaraha kali?" nyéréngéh océs.
"Sakali atuh. Diajar tamat nya!"
"Alim! Tos ageung ogé tiasa. Siga Aa."
"Isin, tos jangkung"
"Nyumput wé emamna."
"Alloh mah ningalieun."
"Saur Alloh ogé, alit kénéh mah wios dugi bedug. Néng teu kiat, laparnya tuh di sini!" nuduhkeun beuteungna.
"Namina shaum, pasti lapar. Geuning putrana réréncangan ibu alit kénéh, tamat."
"Gaduheun kakuatan super, baladna Krisna. Néng terang." teu kireum-kireum.
"Ngaco ah!" uteuk asa eumeur, merebey.
"Tuda dibantuan Mamahna."
"Mana aya shaum dibantu. Sok ngarang!" eusi sirah ngaburial méh mudal.
"Teu percanten? Mamahna jagoan, gaduheun patuangan seueur. Pami Putrana lapareun, patuanganana digentos ku nu aya sanguan."
Nu ngaburial, umpal-umpalan, bedah ngagulidag. Ngurugkeun tanggul panineungan. Ngutahkeun mangpirang pejuh sarimbagan. Aya nu teuteuleuman bari nginum, ngahénggoy cau di goah, ngagubes sawo di kebon, ngolomoh gula.
"Ibu, enging samutut! Sieun."