Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ema, Kuring Jeung Illahi

Kénging Ayus Mata Pena
Dipidangkeun dina lapak 20 Juni 2015 01:58:53

"Moal hèsè rejeki, moal nepika teu dahar, sok cing rajin shalat ujang." kitu ceuk nu jadi Indung mangsa jumeneng kènèh.
"Apa, naha tara sholat, naha teu tiasa ngaos quraan? " pananya Euis asa nyelekit kana hatè, enya kuring geus jauh ti Gusti, atuh da geuning rajin ku rajin na ibadah hirup angger ripuh.
"Ema ngurus manèh hèsè capè, ulah nèpika jaga jadi hahalang ema keur meunang ridho Gusti Alloh, inget eta nya ujang anak ema."
Poè kadua puasa, hatè nikmat karasa, diri balik jadi jelema, jadi hamba, jadi salaki, jadi imam sholat keur anak jeung pamajikan. "Illahi widian abdi wangsul jadi muslim sajati. amin."